Hoppa över till innehåll

Madrasser & bäddmadrasser 90 cm

TM:s madrasser i storleken 90 cm är perfekta för enkelsängar. En 90x200 cm madrass är idealisk för en standardsäng, perfekt för barnrum, gästrum eller mindre sovutrymmen, samtidigt som dess standardstorlek gör det lätt att hitta sängkläder. Svensktillverkade madrasser av högsta kvalité.
Se också: Madrass 80 cm, 105 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm och 180 cm.  

 

Fördelar med 90 cm madrasser

90 cm madrasser, som ofta kallas enkelsängsmadrasser eller singelmadrasser, har sina egna unika egenskaper. Här är några av dem:
  1. Idealisk för Enkelsängar: En 90 cm madrass är perfekt för en enkelsäng och passar särskilt bra för barnrum, gästrum eller mindre sovutrymmen där en större madrass inte är nödvändig.
  2. Platsbesparande: Perfekt för mindre rum där utrymmet är begränsat och där man vill optimera ytan. Det ger möjlighet till att inkludera andra möbler eller skapa en öppnare känsla i rummet.
  3. Ekonomiskt Pris: 90 cm madrasser är standard storlek och den vanligaste storleken vilket ofta gör dem mer prisvärda än bredare enkelmadrasser.
  4. Bra för Barn: Perfekt storlek för barns sovrum. Det ger tillräckligt med utrymme för en bekväm natts sömn och möjligheten för barnet att växa.
  5. Lätt att hitta Sängkläder: Eftersom 90 cm är den vanligaste sängstorlek är det enkelt att hitta sängkläder och madrasskydd som passar.
  6. Bra för Gästrum: En 90 cm madrass är perfekt för gästrum eftersom den ger tillräckligt med sovutrymme för en person samtidigt som den inte tar upp för mycket plats.
 
 

TM:s olika madrasser & bäddmadrasser:

 

Superior bäddmadrass

TM Superior, den ultimata bäddmadrass för enkelsängar i 90x200 cm. Varje detalj, från material till konstruktion, är av högsta kvalitet och märks i varje natts vila. Oavsett om du prioriterar tryckavlastning, rätt stöd eller temperaturreglering kommer TM Superior att överträffa dina förväntningar. TM Superior är vår bästa och mest tryckavlstande bäddmadrass.

Superior madrass-set

TM Superior madrass-set erbjuder optimal sängkomfort med en unik kombination av bästa bäddmadrass och kombimadrass, båda innehållande 13 cm tryckavlastande memory foam av högsta kvalitet. Denna banbrytande teknologi anpassar sig direkt efter kroppen för överlägsen tryckavlastning och med magisk känsla av att sväva viktlöst.  

Superior kombimadrass

TM kombimadrass erbjuder unik sängkomfort med tre skikt av olika egenskaper framtaget för en ergonomiskt korrekt sovställning. Fungerar direkt på sängramar eller golvet, den tillverkas i Sverige för att uppnå högsta kvalitet för lång livslängd och bästa komfort.

TM Comfort memory foam madrass

En memory foam madrass som formar sig efter kroppen för avlastning av muskler, rygg och leder. Är uppbyggd av komfortlager som mjukar upp axlar och ben, medan det stödjande lagret ger optimalt stöd och tryckavlastning för höften. Comfort erbjuder en imponerande tryckavlastning, 10 års garanti till ett mycket överkomligt pris.

Premium skummadrass

TM Skummadrass är en högkvalitativ, handgjord madrass från Sverige med sval komfort. Den är pikerad med microfibervadd för optimal ytmjukhet och har en kärna av luftig polyeter av hög kvalitet. Med ett stretchigt fodral ger den en behaglig och skön känsla. Madrassens upplevda hårdhetsgrad påverkas främst av undersängens egenskaper.

Superior sjukhusmadrass

En ergonomisk och vattentät madrass som ger en behaglig sömnupplevelse. Den tryckavlastande designen främjar jämn fördelning av kroppsvikt, förbättrar blodcirkulationen och motverkar liggsår. Perfekt för både hemmabruk och sjukhusmiljö. Madrassöverdraget är spritbart, desinficerbart och tvättbart i 95° för optimal hygien.