Hoppa över till innehåll

Madrasser och bäddmadrasser 140 cm

TM:s madrasser i storleken 140 cm. Valet av rätt madrass är avgörande för att säkerställa en god natts sömn, och det är viktigt att fundera över vilken typ av madrass som passar din kropp bäst. Vårt sortiment omfattar madrasser i storleken 140x200 cm, tillverkade av material som memoryskum och hybridmaterial, och du kan utforska det breda urvalet nedan.
Hitta idag en högkvalitativ madrass i storleken 140x200 cm som uppfyller dina sömnbehov.
Se också: Madrass 80 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 160 cm och 180 cm.  

 

Att välja rätt 140 cm madrass

Madrasser med en bredd på 140 cm är en populär storlek, särskilt lämplig för enskilda personer som vill ha extra utrymme eller par som har begränsat med plats. Sängen fungerar bra för par men finns platsen är 160 eller 180 cm att rekommendera.
 
När du söker efter en madrass till din säng är det klokt att börja med att ta hänsyn till din kropp och dina personliga preferenser. Överväg om du föredrar en säng med memory foam som formar sig efter kroppens konturer eller en ergonomisk skummadrass. För att välja rätt madrass är det nödvändigt att också bestämma vilken fasthetsgrad du föredrar. Det finns alternativ för både hårdare och mjukare madrasser. En för hård madrass kan förhindra att kroppen sjunker ordentligt ner, vilket leder till bristande avlastning. Å andra sidan kan en för mjuk madrass resultera i att kroppen sjunker för mycket, vilket kan leda till oergonomisk sovställning. Det är av dessa skäl av största vikt att göra ett välgrundat val av madrass.

Madrassen spelar en betydande roll för en hälsosam sömn, och en felaktig madrass kan orsaka smärta i rygg och nacke samt andra kroppsproblem. För att ta hand om din kropp och säkerställa dess välbefinnande under dagliga aktiviteter är en investering i en kvalitetssäng och en passande madrass väl värd att överväga.
 
Sammanfattningsvis erbjuder en 140 cm bred madrass bra balans mellan utrymme och komfort.
 
 

TM:s olika madrasser & bäddmadrasser:

 

Superior bäddmadrass

Superior är den ultimata bäddmadrassen  för en bredare enkelsäng på 140x200 cm. Varje detalj, från material till struktur, håller en hög standard och avspeglar sig i slutproduktens komfort. Oavsett om du prioriterar tryckavlastning, korrekt stöd eller temperaturreglering kommer TM Superior att överträffa dina förväntningar och leverera en överlägsen sömnupplevelse.

Superior madrass-set

Superior madrass-set förvandlar din sängram till en kontinentalsäng med oslagbar komfort och erbjuder hårdhetsgrader från extra mjuk till extra fast. Det ergonomiska madrass-setet, TM Superior, skapar optimal sängkomfort för de som söker en ergonomisk sovställning. Bestående av TM:s bästa bäddmadrass, Superior 9 cm, och Superior kombimadrass 14 cm, ger setet en magisk känsla av viktlös svävning.

Superior kombimadrass

Superior kombimadrass är mångsidig och passar alla sängtyper och underlag, vilket ger utmärkt komfort och tryckavlastning. Även om kombimadrassen ger utmärkt komfort och tryckavlastning utan en bäddmadrass rekommenderas TM:s Superior bäddmadrass för en optimal sömnupplevelse.

TM Comfort memory foam madrass

TM Comfort, en memory foam madrass tillverkad i Sverige, erbjuder överlägsen kvalitet till ett förmånligt pris. Tillgänglig i hårdhetsgraderna mjuk, medium och fast, ger den en skräddarsydd komfort för olika sömnpreferenser. Ett exklusivt madrassöverdrag ingår, är avtagbart och kan tvättas i 60°. TM Comfort levereras med en 10-årig garanti och utgör ett pålitligt val för den som söker prisvärd komfort av hög kvalitet.