Hoppa över till innehåll

Madrasser & bäddmadrasser 160 cm

TM:s madrasser och bäddmadrasser i storleken 160 cm är perfekta för dubbelsängar. Att välja en 160x200 cm madrass för en dubbelsäng är avgörande för komfortabel sömn, och det är viktigt att överväga både individuella komfortpreferenser och utrymme i sovrummet. Svensktillverkade madrasser av högsta kvalité.
Se också: Madrass 80 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 140 cm, och 180 cm.  

 

Fördelar med 160 cm madrasser

Att välja rätt madrass för en dubbelsäng är avgörande för en god natts sömn och övergripande komfort. En madrass med en bredd på 160 cm är en vanlig storlek för dubbelsängar och erbjuder tillräckligt med utrymme för två personer att sova bekvämt. Här är några viktiga aspekter att överväga när det gäller 160 cm madrasser för dubbelsängar:
  1. Storlek och utrymme: En madrass på 160 cm bredd är ett bra val för par som vill ha komfort men har begränsat utrymme i sovrummet.
  2. Komfortnivå: Det är viktigt att överväga det önskade komfortnivån för både dig och din partner. Vissa människor föredrar en viss typ av madrass och tycke och smak är väldigt viktigt vid val av madrasstyp och hårdhetsgrad. Kommunikation och kompromiss kan vara viktiga när det gäller att välja en madrass som passar båda.
  3. Madrassöverdrag och underhåll: För att skydda din investering och förlänga livslängden på madrassen är det klokt att använda ett kvalitetsöverdrag. Regelbunden rengöring och underhåll bidrar också till att bibehålla madrassens fräschhet och hygien.
  4. Madrass och säng: Det är viktigt att sängen och madrassen ger en bra komfort och hårdhetsgrad tillsammans. Att tänka på är att undermadrassen eller undersängen gör större skillnad på upplevd hårdhetsgrad än bäddmadrassens hårdhetsgrad.
Att få testa är alltid rekommenderat för att försäkra dig om att madrassen uppfyller dina förväntningar, behov och ger bra komfort tillsammans med din dubbelsäng.

 

TM:s olika madrasser & bäddmadrasser:

 

Superior bäddmadrass

TM Superior är den ultimata bäddmadrassen som är tillgänglig för dubbelsängar i dimensionen 160x200 cm. Superior är särskilt utformad för den kräsna individen som strävar efter det allra bästa när det kommer till sömnkomfort. Med noggrant utvalda material och avancerad teknologi erbjuder TM Superior en oöverträffad nivå av lyx och stöd.

Superior madrass-set

Vårt madrass-set erbjuder en fullständigt ergonomisk sovställning och levererar en oslagbar nivå av komfort. Oavsett vilken typ av säng eller underlag du föredrar, är detta set det optimala valet för att säkerställa en sömnupplevelse utöver det vanliga.

Superior kombimadrass

TM kombimadrass är noga utvecklad för att erbjuda bästa komfort och stöd, antingen som en självständig lösning eller i harmoni med TM:s bäddmadrass. Det är den optimala följeslagaren för att förstärka din sömnupplevelse till den högsta nivån av avkoppling.

TM Comfort memory foam madrass

Comfort, vår memory foam madrass, utmärker sig med enastående tryckavlastning som tar din sömnupplevelse till nya höjder. Denna prisvärda madrass av memoryskum är tillverkad i Sverige och erbjuder en oöverträffad kombination av komfort och ekonomi.

Premium skummadrass

Denna skummadrass utmärker sig genom sin höga kvalitet, och dess mjuka yta ger en behagligt skön känsla. Dessutom skapar madrassens skum en sval och behaglig atmosfär för en ostörd natt av fridfull sömn.