Hoppa över till innehåll

Madrasser & bäddmadrasser 80 cm

TM:s madrasser i storleken 80 cm är perfekta för enkelsängar. Denna 80x200 cm madrass passar lika bra för en vuxen som för en barnsäng, som en bekväm gästmadrass eller praktisk madrass till resan. Svensktillverkade madrasser av högsta kvalité.
Se också: Madrass 90 cm, 105 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm och 180 cm.  

 

Fördelar med 80 cm madrasser

80 cm madrasser har sina egna specifika egenskaper som gör dem lämpliga för olika användningssituationer. Här är några egenskaper att överväga:
  1. Platsbesparande: Med en bredd på 80 cm är dessa madrasser idealiska för platser med begränsat utrymme, som barnrum eller gästrum. De erbjuder tillräckligt med komfort för en person samtidigt som de inte tar upp för mycket golvyta.

  2. Barnrum: 80 cm breda madrasser är perfekta för barnsängar och spjälsängar. De ger tillräckligt med utrymme för ett barn att sova bekvämt samtidigt som de passar bra in i mindre barnrum.

  3. Gästrum: För gästrum där en ensam gäst oftast bor, ger en 80 cm bred madrass tillräcklig sovyta. Det är en kostnadseffektiv och platsbesparande lösning för att skapa en bekväm gästsäng.

  4. Begränsat utrymme: För en vuxen person som har begränsat utrymme eller föredrar en mindre säng, kan en 80 cm bred madrass vara ett bra val. Det ger tillräckligt med plats för en person att sova bekvämt.

  5. Bärbarhet: Med sin relativt mindre storlek är 80 cm breda madrasser enkla att flytta och transportera. Det gör dem praktiska för människor som reser ofta och behöver en madrass som är lätt att ta med sig.

  6. Kostnadseffektiv: Eftersom de är mindre än bredare madrasser är 80 cm breda madrasser vanligtvis mer kostnadseffektiva. Detta gör dem till ett bra val för dem som letar efter en prisvärd sänglösning.

  7. Compact Living: Dessa madrasser är bra till kompakta sovlösningar, då de är den minsta standard storleken.
80 cm breda madrasser en praktisk och platsbesparande sovlösning, särskilt lämpade för barnrum, gästrum eller för en vuxen i situationer där utrymmet är begränsat.

 

TM:s olika madrasser & bäddmadrasser:

 

Superior bäddmadrass

TM Superior är vår bästa bäddmadrass och finns för enkelsäng i strorleken 80x200 cm. Superior är för dig som vill ha det bästa.  

Superior madrass-set

Madrass-set som ger en helt ergonomisk sovställning och med bästa möjliga komfort. Kan användas på alla typer av sängar och underlag.

Superior kombimadrass

TM kombimadrass är framtagen för att ge bästa komfort och stöd på egen hand eller ihop med TM:s bäddmadrass.
Finns i hårdhetsgraderna: Mjuk, medium och fast.

TM Comfort memory foam madrass

En memory foam madrass med bra tryckavlastning. Comfort är en mycket prisvärd tryckavlastande memoryskum madrass tillverkat i Sverige.

Premium skummadrass

Polyetermadrass av mycket hög kvalité. Skummadrass med skön mjuk yta och med med sval behaglig känsla.

Superior sjukhusmadrass

En vattentät madrass som passar lika bra på sjukhus som hemma. Medicinsk tryckavlastande madrass som formar sig precis efter kroppen och ger en helt ergonomisk korrekt sovposition.