Hoppa över till innehåll

Madrasser & bäddmadrasser 120 cm

TM:s madrasser och bäddmadrasser i storleken 120 cm. Madrasser med 120x200 cm är populära för ensamsovande eller de som vill ha en rymligare singelsäng och kan också fungera tillfälligt för flera. Vid val av madrass är det viktigt att tänka på tjocklek, sovposition samt eventuella hälsobehov som ryggbesvär eller fibromyalgi.
Ergonomiska tryckavlastande madrasser och skummadrasser av högsta kvalité.
Se också: Madrass 80 cm, 90 cm, 105 cm, 140 cm, 160 cm och 180 cm.  

 

Att tänka på vid köp av 120 cm madrass

Madrasser med en bredd på 120 cm är en populär storlek som passar bra för dig som sover själv men vill ha en lite större singelsäng. Dessa madrasser erbjuder tillräckligt med utrymme för en enskild person att sträcka ut sig och hitta bekväm sömn och fungerar okej för två personer under en kortare tid. När du väljer en madrass av denna storlek finns det flera faktorer att överväga för att säkerställa en god natts sömn.
 
För det första är madrassens tjocklek viktig. En tjockare madrass kan erbjuda extra stöd och komfort. För bästa komfort är en undermadrass och bäddmadrass ihop att rekommendera.
 
Ta också hänsyn till din föredragna sovposition, eftersom olika madrastyper och fasthetsgrader kan vara mer passande för rygg-, sid- eller magsovare. Dessutom bör du överväga eventuella specifika behov eller hälsobesvär, såsom ryggbesvär eller fibromyalgi. I sådana fall behöver du en madrass som är anpassad för att lindra dessa besvär och främja en bättre sömnkvalitet.
 
Kom ihåg att investera i en bra sängbotten som passar madrassens storlek och av hög kvalité för att säkerställa stabil stöd.
 
Oavsett vilken typ av madrass du väljer är det viktigt att ha möjligheten att prova olika modeller och hårdhetsgrader för att hitta den som passar bäst för dina personliga preferenser och sömnbehov. En god natts sömn är avgörande för välbefinnande och hälsa, och en passande madrass spelar en central roll i detta sammanhang.
 
 
 

TM:s olika madrasser & bäddmadrasser:

 

Superior bäddmadrass

Superior bäddmadrassen ger optimal tryckavlastning och stöd för en ergonomisk sömn. Finns i fem hårdhetsgrader för anpassning till individuella preferenser. Denna ergonomiska bäddmadrass använder Outlast® teknologi, certifierad av NASA, för att säkerställa optimal kroppstemperatur och en behaglig natts sömn. TM Superior är en banbrytande madrass som integrerar den senaste teknologin och avancerade tryckavlastande material för en omedelbart anpassningsbar sömnupplevelse.

Superior madrass-sett

Madrasssetet Superior levererar enastående sängkomfort genom en unik kombination av den bästa bäddmadrassen och kombimadrassen. Båda madrasserna innehåller 13 cm tryckavlastande minnesskum av högsta kvalitet. Genom denna innovativa teknologi anpassar sig madrassen direkt efter kroppen, vilket ger överlägsen tryckavlastning och en förtrollande känsla av viktlös komfort.

Superior kombimadrass

TM kombimadrass ger en unik sängkomfort med tre skikt som kombinerar olika egenskaper för att främja en ergonomiskt korrekt sovställning. Den är designad för att passa direkt på sängramar eller sängribbor och är tillverkad i Sverige med fokus på högsta kvalitet, lång livslängd och komfort.

TM Comfort memory foam madrass

En memory foam madrass som formar sig efter kroppen för att lindra muskler, rygg och leder. Den har komfortlager som är skonsamt mjukt för axlar och ben, medan det stödjande lagret ger optimalt stöd och tryckavlastning för höften. Comfort-madrassen levererar imponerande tryckavlastning och kommer med 10 års garanti till ett mycket rimligt pris.