Hoppa över till innehåll

Madrasser & bäddmadrasser 105 cm

TM:s madrasser i storleken 105 cm är perfekta för enkelsängar. En 105x200 cm madrass erbjuder extra plats och komfort, något större än en vanlig enkelsäng (90 cm), vilket gör den optimal för ensamsovande individer med begränsat sovutrymme.
Ergonomiska tryckavlastande madrasser av högsta kvalité.
Se också: Madrass 80 cm, 90 cm, 120 cm, 140 cm, 160 cm och 180 cm.  

 

Att överväga vid köp av 105 cm madrasser

En madrass med en bredd på 105 cm är en något större singelmadrass som erbjuder extra plats och komfort. Här är några aspekter att överväga när det gäller 105 cm madrasser:
  1. Storlek och Platsbesparing:

    • Med en bredd på 105 cm är denna madrass något bredare än en traditionell enkelsäng (90 cm) och ger därmed lite extra utrymme för en person att sträcka ut sig.
    • Optimal för dig som sover själv och har begränsat tillgängligt sovutrymme.
  2. Material och Komfort:

    • Oavsett vilket material du väljer, se till att investera i en madrass av hög kvalitet med hög densitet på materialet.
    • En madrass ska alltid ha en ergonomisk design och tryckavlastande egenskaper för att främja en god natts sömn.

Innan du väljer en 105 cm madrass är det viktigt att överväga individuella behov och preferenser, inklusive sömnvanor, kroppsstorlek och eventuella hälsoproblem, för att säkerställa att madrassen möter dina krav för en god natts sömn.
 
 
 

TM:s olika madrasser & bäddmadrasser:


Superior bäddmadrass

TM Superior, den optimala bäddmadrassen för enkelsängar i 105x200 cm. Varje aspekt, från material till struktur, är av högsta standard och märks i varje natts vila. Oavsett om du värdesätter tryckavlastning, korrekt stöd eller temperaturreglering, kommer TM Superior att överträffa dina förväntningar.

Superior madrass-set

Superior madrass-set erbjuder optimal sängkomfort med en unik kombination av bästa bäddmadrass och kombimadrass, båda innehållande 13 cm tryckavlastande memory foam av högsta klass. Denna innovativa teknologi formar sig direkt efter kroppen för överlägsen tryckavlastning och en magisk känsla av viktlös komfort.

Superior kombimadrass

TM kombimadrass erbjuder unik sängkomfort med tre skikt av olika egenskaper skapade för en ergonomiskt korrekt sovställning. Passar direkt på sängramar eller sängribbor, tillverkad i Sverige för att uppnå högsta kvalitet med lång livslängd och bästa komfort.

TM Comfort memory foam madrass

En memory foam madrass som anpassar sig efter kroppen för avlastning av muskler, rygg och leder. Består av komfortlager som mjukar upp axlar och ben, medan det stödjande lagret ger optimalt stöd och tryckavlastning för höften. Comfort erbjuder imponerande tryckavlastning, med 10 års garanti till ett mycket rimligt pris.