Hoppa över till innehåll

Outlast® temperaturreglerande teknologi

Tryckavlastande madrasser formar sig efter kroppen och fördelar trycket på en större yta, vilket främjar blodcirkulationen i hela kroppen. Dessa positiva egenskaper hos materialet kan ge ökad kroppsvärme. För att du inte ska bli för varm eller kall har TM-Sängar det temperaturreglerande material Outlast. Det är marknadens mest effektiva temperaturreglerande material och ger dig den optimala individuella kroppstemperaturen, inte för varmt eller för kallt, precis lagom.

Outlast® håller dig lagom varm hela natten

Materialet hjälper kroppen att uppnå och upprätthålla den optimala individuella kroppstemperaturen och ger en djup och komfortabel sömn. Under nattsömnen ändras vår kroppstemperatur åtskilliga gånger, vilket stör sömnen. Med Outlast® temperaturreglerade material hålls temperaturen inom den ideala komfortzonen för sömn.
Hur Outlast fungerar

Hur Outlast® materialet fungerar

Outlast® absorberar och lagrar överskottsvärme när du är varm och avger lagrad värme när temperaturen sjunker. Outlastmaterialet består av små mikrokapslar innehållande ett PCM-material som lagrar överskottsvärme när de värms upp och avger extravärmen när omgivningens temperatur sjunker. Den finkänsliga regleringen sker konstant under hela natten för att hålla temperaturen inom komfortzonen. Detta säkerställer en fantastisk komfort och hälsosam sömn.

Fördelar med Outlast®:

 1. Utjämnar din temperatur:
  Outlast® materialet utjämnar din temperatur med hjälp av patenterade mikrokapslar som absorberar och lagrar överskottsvärme och sedan frigör värmen när du behöver den. Detta resulterar i att du inte blir för varm, svettas och fryser mindre.
 2. Testad och bevisad effekt:
  Flertalet tester har bevisat att Outlast® fungerar. I ett av testen tilldelades deltagarna en madrass och ett täcke med Outlast, utan någon information eller vetskap om teknologin. 84% av personerna uppgav att de sov bättre, 71% vaknade inte lika ofta, 72% var "mer förenliga med sin partner" och 67% svettades mindre.
  TM:s produkter har genomgått omfattande tester och certifierats för att säkerställa att fördelarna med tekniken förs vidare till konsumenten.
 3. Certified Space Technology:
  Outlast® är det enda temperaturreglerande materialet som är erkänt av NASA som ”Certified Space Technology” och har bevisat temperaturreglerande effekt. Outlast är en av de enda materialen på marknaden som justerar genom aktiv reglering av kroppsvärmen.
 4. Säkert och bra miljöval:
  Outlast® är testat enligt Öko-Tex Standard 100 vilket garanterar att tyget är helt fritt från hälsoskadliga ämnen. Sedan 1992 har Öko-Tex Standard 100 varit ett internationellt mått för trygghet.