Hoppa över till innehåll

Madrasser & bäddmadrasser 180 cm

TM:s madrasser & bäddmadrasser i storleken 180 cm är optimala för användning i dubbelsängar. Madrasser i storleken 180x200 cm erbjuder fördelar som rikligt utrymme för två personer, vilket eliminerar trång känsla och främjar ostörd sömn. Den breda bredden minskar störningsrisk vid rörelse, med flexibilitet för olika sömnbeteenden och möjlighet att anpassa hårdhetsgraden individuellt. Svensktillverkade madrasser av högsta kvalité.
Se också: Madrass 80 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 140 cm, och 160 cm.  

 

Fördelar med 180 cm madrasser

Madrass i storleken 180 cm erbjuder flera fördelar och unika egenskaper som gör dem till ett utmärkt val för sovrum. Dessa madrasser är speciellt designade för dubbelsängar och har tillräcklig bredd och längd för att ge gott om utrymme åt två personer. Den generösa ytan möjliggör bekväm sömn och minskar risken för störningar under natten.
 
  1. Riklig utrymme för två personer: Med sina generösa dimensioner på 180x200 cm tillhandahåller dessa madrasser tillräckligt med yta för att rymma två personer bekvämt. Detta eliminerar risken för att känna sig trång eller begränsad under natten, vilket främjar en störningsfri sömnupplevelse.
  2. Förebyggande av störningar: Den breda bredden på 180 cm minskar risken för störningar när partnern rör sig eller byter sovposition. Detta gör att båda sovande kan njuta av en ostörd natt sömn.
  3. Flexibilitet för individuella sömnbeteenden: De stora dimensionerna på 180 cm madrasser gör det möjligt för varje individ att hitta sin ideala sovposition och ligga bekvämt. Oavsett om du föredrar att sova på rygg, mage eller sida, ger denna storlek flexibilitet för olika sömnpreferenser.
  4. Flexibilitet i hårdhetsgrad: När du investerar i en 180x200 cm madrass från TM-Sängar har du möjlighet att skräddarsy din sömnupplevelse genom att välja olika hårdhetsgrader för varje sida. Det unika konceptet innebär att du kan anpassa komforten efter individuella preferenser, vilket gör det möjligt att ha olika hårdhetsnivåer på varje sida av sängen. Det gemensamma överdraget är konstruerat för att säkerställa att madrasserna förblir enhetliga och hålls ihop utan risk för glipor. Det resulterar i en enhetlig och estetiskt tilltalande yta, vilket ger intrycket av en hel dubbelmadrass.
 
Dessutom tillåter 180 cm madrasser olika sovpositioner, vilket ökar flexibiliteten och komforten för användarna. Materialval och konstruktion är noga utvalda för att ge rätt nivå av stöd och tryckavlastning, vilket främjar en hälsosam och återhämtande sömn. Oavsett om det är skum, fjädrar eller andra avancerade material, strävar dessa madrasser efter att möta individuella behov och preferenser.
 
Sammanfattningsvis utmärker sig 180 cm madrasser genom att erbjuda tillräckligt med utrymme, flexibilitet och skräddarsydd komfort för att skapa en optimal sömnupplevelse för par och enskilda användare.

 

TM:s olika madrasser & bäddmadrasser:

Superior bäddmadrass

TM Superior representerar den yttersta standarden för bäddmadrasser, skapad speciellt för dubbelsängar i måttet 180x200 cm. Denna överlägsna madrass riktar sig till den kvalitetsmedvetne individen som söker det optimala inom sömnkomfort. Genom noggrant utvalda material och avancerad teknologi levererar TM Superior en nivå av lyx och stöd som är svårslagen.

Superior madrass-set

Vårt kompletta set av madrasser garanterar en fullständigt ergonomisk sovposition och levererar en oöverträffad nivå av bekvämlighet. Oavsett vilken typ av säng eller underlag du föredrar, utmärker sig detta set som det optimala valet för att säkerställa en sömnupplevelse utöver det vanliga.

Superior kombimadrass

TM kombimadrass är noggrant konstruerad för att leverera komfort och stöd, både som en fristående lösning eller perfekt tillsammans med TM:s bäddmadrass. Den utgör det ultimata komplementet för att förhöja din sömnupplevelse till en nivå av avkoppling som är helt enastående.

Ergotemp memoryskum bäddmadrass

Ergotemp är en avancerad ortopedisk memoryskum bäddmadrass, perfekt vid ryggbesvär. Med hela 8 cm memoryskum anpassar den sig exakt efter kroppen, ger tryckavlastning och ökad komfort. Madrassen formar sig efter kroppsvärmen och ger först en fast känsla vid svalt sovrum, men mjuknar snabbt och följer kroppens naturliga form.

TM Comfort memory foam madrass

Vår madrass Comfort, tillverkad av memory foam, sticker ut genom enastående tryckavlastning som lyfter din sömnupplevelse. Denna prisvärda memory foam-madrass är tillverkad i Sverige och erbjuder en oslagbar kombination av komfort och ekonomi.

Exklusiv skumgummimadrass

TM-Exklusiv, en framstående skumgummimadrass, tillverkad i Sverige med en imponerande kvalité. Tillverkad av det exklusiva materialet Hypersoft® för optimal avlastning och komfort. Denna unika madrass kombinerar två material för en överlägsen sömnupplevelse.

Premium skummadrass

Denna högkvalitativa skummadrass utmärker sig med sin kvalitet, och den lena ytan ger en behagligt skön känsla. Dessutom skapar skummet i madrassen en sval och behaglig atmosfär, vilket möjliggör en ostörd natt av fridfull sömn.