Hoppa över till innehåll

Sängar / enkelsängar 90 cm

Alla TM:s sängar i storleken 90 cm. TM:s tryckavlastande enkelsängar i 90x200 cm utmärker sig genom att erbjuda en rad fördelar, inklusive minskat tryckpunktstryck, kroppsanpassning, reducerad rörelseöverföring, förbättrad blodcirkulation, förhöjd sömnkvalitet och allergivänlighet med mera. Dessa egenskaper resulterar i en optimal ergonomi och komfort.
Se också: säng 80 cm, säng 105 cm, säng 160 och säng 180 cm.

Egenskaper hos TM:s ergonomiska 90 cm sängar

Ergonomiska 90 cm sängar har flera unika egenskaper och fördelar som kan bidra till en bättre sömnupplevelse och övergripande hälsa. Här är några av dem:
  1. Tryckavlastning: Den främsta fördelen är förmågan att minska trycket på kroppens punkter, särskilt axlar, höfter och rygg. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för personer med ledsmärta eller ryggproblem.

  2. Anpassningsbarhet: Tryckavlastande sängar anpassar sig till kroppens form och vikt, vilket ger en skräddarsydd och bekväm sovplats för varje individ.

  3. Minskar rörelseöverföring: Denna typ av säng minskar överföringen av rörelser från en sängpartner till en annan. Det innebär att om den ena personen rör sig eller går upp på natten påverkas inte den andra.

  4. Förbättrar blodcirkulationen: Genom att minska trycket på specifika områden hjälper tryckavlastande sängar till att förbättra blodcirkulationen, vilket kan minska risken för domningar och obehag.

  5. Minskar snarkning: En bättre liggposition och tryckavlastning kan bidra till att minska snarkning och därmed förbättra sömnkvaliteten för både den som snarkar och sängpartners.

  6. Längre livslängd: Kvalitetsmaterial och design gör att dessa sängar håller längre än vanliga sängar och är därför en långsiktig ekonomisk investering.

  7. Förhindrar bildning av trycksår: För personer med nedsatt rörlighet eller de som spenderar långa perioder i sängen, kan tryckavlastande sängar minska risken för trycksår genom att fördela vikten jämnt över ytan.

  8. Förbättrad sömnkvalitet: Många användare rapporterar om en förbättrad sömnkvalitet och en minskning av sömnstörningar när de använder tryckavlastande sängar.

  9. Allergivänlig: TM:S tryckavlastande sängar är tillverkade av material som är resistenta mot dammkvalster och allergener, vilket kan vara särskilt fördelaktigt för allergiker.

  10. Individuell anpassning: TM:s tryckavlastande sängar erbjuder alla hårdhetsgrader och därmed möjligheten till individuell anpassning, vilket möjliggör optimal ergonomi och komfort för varje användare.

 

TM:s olika enkelsängar i 90x200 cm:


Superior säng

Superior sängen representerar vår mest exklusiva enkelsäng. Det är det optimala valet för dig som strävar efter överlägsenhet och högsta kvalitet i din sömnupplevelse. Dessutom finns den tillgänglig i olika hårdhetsalternativ, inklusive extra mjuk, mjuk, medium, fast och extra fast, för att passa dina individuella preferenser och behov.

TM Comfort säng

Comfort är en memory foam säng som erbjuder en mycket bra ergonomisk komfortupplevelse. Tillgänglig i tre olika hårdhetsgrader – mjuk, medium och fast.

TM Premium

Premium-sängen är en svenskproducerad resårsäng av förstklassig kvalitet. Om du önskar en enkelsäng av hög standard, är Premium det optimala valet för dig.

TM ramsäng

En resårbotten med 5 zoner, perfekt för dem som redan är belåtna med sin bäddmadrass men behöver uppgradera själva sängbotten.