Hoppa över till innehåll

Sängar / kontinentalsängar 105 cm

Alla TM:s sängar i storleken 105 cm. Kontinentalsäng med en storlek på 105x200 cm erbjuder en balans mellan extra utrymme och kompakthet, vilket passar perfekt för mindre sovrum och ger tillräckligt med plats för en individuell sovupplevelse. Memory foam sängar i denna bredd utmärker sig genom sina anpassningsbara och tryckavlastande egenskaper, vilket skapar en personlig sovplats och bidrar till ökad komfort
Se också: säng 80 cm, säng 90 cm, säng 160 och säng 180 cm.

Egenskaper hos 105 cm sängar

Sängar med en bredd på 105 cm kombinerar fördelarna av ett något bredare utrymme än standard enkelsängar medan de fortfarande är kompakta nog för att passa mindre sovrum. Dessa kontinentalsängar erbjuder tillräckligt med utrymme för en individuell sovupplevelse och kan vara idealiska för personer som föredrar lite extra plats utan att ta upp för mycket yta i rummet.

Memory foam sängar utmärker sig genom sina unika egenskaper och fördelar. Denna typ av kontinentalsäng erbjuder en anpassningsbar och tryckavlastande sovupplevelse genom att konturera sig efter kroppens form och minska trycket på viktiga punkter som axlar och höfter. Den unika minnesskumteknologin främjar även en jämn viktfördelning och minskar rörelseöverföring mellan sovpartners. Fördelarna inkluderar ökad komfort och stöd, vilket kan bidra till att lindra led- och ryggsmärta. Dessutom skapar den individuella anpassningen en personlig sovplats för att möta specifika behov och preferenser.

Med dessa unika egenskaper blir memory foam sängar i denna bredd en attraktiv lösning för dem som söker en optimal kombination av komfort, stöd och platsutnyttjande.

 

TM:s olika kontinentalsängar i 105x200 cm:


Superior säng

TM Superior säng är utformad för att erbjuda 100% ergonomisk sovposition och oöverträffad tryckavlastning. Den finns i olika hårdhetsgrader och inkluderar en komplett kontinentalsäng med sängbotten, tryckavlastande kombimadrass, bäddmadrass och exklusiva sängben. Tillverkad i Sverige med Outlast® teknologi, formar sängen sig efter kroppens konturer och ger en magisk känsla av att sväva.

TM Superior sängbotten

Superior sängbotten utmärker sig genom att erbjuda en enastående kombination av en robust ram och en fast madrassbotten, allt innesluten i en enhetlig design. Den fasta madrassbotten är integrerad i ramen för att skapa en enhetlig struktur som bidrar till ökad stabilitet och hållbarhet. Denna sängbotten ger inte bara en solid grund för madrassen utan ger även en enhetlig och stilren estetik till sängen. Den överlägsna konstruktionen är särskilt lämplig för dem som föredrar en stadig och pålitlig sängupplevelse samtidigt som den ger en stilfull touch till sovrummet.