Hoppa över till innehåll

Sängar / enkelsängar 80 cm

Alla TM:s sängar i storleken 80 cm. Enkelsäng i 80x200 cm fungerar väldigt bra för ensamstående vuxna, som barnsäng, gästsäng eller extrasäng. Svensktillverkad säng av högsta kvalité.
Se också: säng 90 cm, säng 105 cm, säng 160 och säng 180 cm.

Fördelar med 80 cm sängar

80 cm sängar är en populär storlek som passar perfekt för ensamstående vuxna, tonåringar eller som gästsängar. Dessa sängar är oftast kända som enkelsängar och är prisvärda och platsbesparande alternativ för olika rum och boendeutrymmen. Den begränsade bredden på 80 cm gör dem särskilt lämpliga för mindre sovrum, barnrum eller studenter som bor på trånga studentrum. Trots den smala designen erbjuder dessa sängar fortfarande tillräckligt med utrymme för en bekväm nattsömn och kan vara ett utmärkt val för dem som föredrar en mindre sovyta.
 
TM:s ergonomiska sängar har madrasser som är konstruerad för att ge rätt nivå av stöd och tryckavlastning. Detta hjälper till att minska eventuella obehag och främjar en bättre nattsömn.
 
Sammanfattningsvis är 80 cm sängar utmärkta alternativ för dem som söker en prisvärd, platsbesparande och bekväm sovplats. De passar perfekt för ensamstående individer och erbjuder möjligheten att skapa ett funktionellt och stilfullt sovrum även i mindre utrymmen.

 

TM:s olika enkelsängar i 80x200cm:


Superior säng

TM Superior 80 cm säng är vår bästa enkelsäng. Sängen för dig som vill ha det allra bästa. Finns i alla hårdhetsgrader: Extra mjuk, mjuk, medium, fast och extra fast.

TM Comfort säng

TM Comfort är en memory foam säng som ger den bästa komforten. Finns i hårdhetsgraderna: mjuk, medium och fast.

TM Premium enkelsäng

TM Premium säng är en resårsäng tillverkad i Sverige. Vill du ha en vanlig enmanssäng av hög kvalité då är Premium en säng för dig.

TM ramsäng

En resårbotten med 5-zons pocketresår. För dig som redan har en bäddmadrass som du är nöjd med, men i behov av att byta ut din undersäng.