Hoppa över till innehåll

Sängar / kontinentalsängar 160 cm

Alla TM:s sängar i storleken 160 cm. TM-Sängar erbjuder populära kontinentalsängar i storleken 160x200 cm med flera fördelar. Dessa inkluderar utmärkt komfort genom skum- eller memoryskummadrasser, perfekt utrymme för par, en hög säng med elegant design, hållbarhet med förstklassigt material, minimal rörelseöverföring och anpassningsbarhet med olika madrassalternativ.
Se också: säng 80 cm, säng 90 cm, säng 105 och säng 180 cm.

Fördelar med TM:s kontinentalsäng i 160 cm

Kontinentalsängar är en populära sängtyp som erbjuder flera unika egenskaper och fördelar. Om du väljer en 160 cm säng från TM-Sängar, kan du förvänta dig följande fördelar:
  1. Utmärkt komfort: Madrasser såsom skum- eller memoryskum, erbjuda en jämn och följsam yta som ger bra stöd och optimal tryckavlastning. Detta bidrar till övergripande komfort under natten.

  2. Bra för par: En säng i storleken 160x200 cm rymmer vanligtvis två personer bekvämt och ger gott om utrymme för att undvika störningar från den andra parten under natten.

  3. Höjd och lager: Kontinentalsängar består av flera lager, inklusive en bottenbädd, en kontinentalmadrass och en toppmadrass. Detta skapar en högre säng, så att man hamnar precis i perfekt höjd för att ta sig i och ur sängen på lättaste sätt.

  4. Elegant design: TM:s kontinentalsäng har en stilren och modern design. De är klädda i stilrent hållbart möbeltyg och är ett stilfullt inslag i sovrummet.

  5. Hållbarhet: TM erbjuder madrasser av förstklassigt material tillverkade i Sverige av högsta kvalitet. Denna egenskap, tillsammans med att TM:s sängar saknar rörliga delar och fjädrar som förlorar sin spänst över tiden, ger en överlägsen hållbarhet.

  6. Minimal rörelseöverföring: Madrasser utan fjädrar minskar överföringen av rörelser. Det betyder att om din partner rör sig mycket under natten, kommer du inte känna av dessa rörelser, vilket förbättrar sömnen.

  7. Anpassningsbarhet: TM:s kontinentalsängar erbjuder möjligheten att anpassa fastheten och komforten genom att välja olika hårdhetsgrader typer av madrasser och bäddmadrasser. Detta ihop med TM:s 60 dagars öppet köp gör det möjligt för användare att hitta den mest bekväma inställningen för sina individuella behov.

 

TM:s olika säng i 160x200 cm:


Superior kontinentalsäng

Superior kontinentalsäng representerar vår mest exklusiva säng och är det ultimata valet för dig som eftersträvar överlägsenhet och högsta kvalitet i din sömnupplevelse. Med en lyxig och innovativ design kombinerar denna säng avancerad teknologi med exklusiva material för att skapa en sömnupplevelse utöver det vanliga. Varje detalj är noggrant utformad för att erbjuda optimal komfort, stöd och avslappning.

TM Comfort säng

Comfort är en memory foam säng och levererar en exceptionellt hög ergonomisk komfortupplevelse. Genom noggrann design och användning av minneskum ihop med högelastikt skummaterial som reagerar på kroppens form och vikt, skapar denna säng en skräddarsydd känsla av stöd och mjukhet. Comfort-sängen är skapad för att erbjuda en harmonisk kombination av bekvämlighet och ergonomi, vilket resulterar i en sömnupplevelse utöver det vanliga.

TM Premium

Premium-sängen representerar en högkvalitativ resårsäng. För den som letar efter en kostnadseffektiv resårsäng av hög standard är Premium det optimala valet. Varje aspekt av denna säng är noggrant utformad för att erbjuda en prisvärd kombination av komfort och långvarig hållbarhet. Den svenska tillverkningen står som ett tydligt bevis på åtagandet för högsta kvalitet och garanterar en säng som utmärker sig genom sin hållbarhet och prestanda.

TM ramsäng

En resårbotten med fem zoner utgör en utmärkt lösning för dem som är nöjda med sin nuvarande bäddmadrass men vill förbättra själva sängbasen. Denna typ av sängbotten är noggrant konstruerad för att ge varierat stöd och komfort över olika delar av kroppen. Zonindelningen möjliggör anpassning efter kroppens konturer, vilket kan bidra till en mer ergonomisk och behaglig sömnupplevelse.