Hoppa över till innehåll

TM:s produktomdömen

Recensioner på TM:s produkter. Här finns omdömen av produkter från verifierade kunder. Bara kunder som köpt en produkt och sedan använt den under en längre tid kan lägga sitt omdöme här.
Alla TM:s recensioner finns här: Omdömen TM-Sängar.
Based on 105 reviews
82%
(86)
14%
(15)
1%
(1)
3%
(3)
0%
(0)
Måttbeställd bäddmadrass

Passade perfekt i vår barnsäng som inte har några standardmått. Barnbarnen sover gott i den nu när de är på besök.

Skön och bra för kroppen, det märks!

Bra mot värk

Skön madrass.

Sover så bra

Madrassen passar mig och min rygg så himla bra. Vi sover gott både gubben och jag

Gudomlig madrass!

Har sedan en överbelastning för två år sedan stora problem med min korsrygg. Tack vare denna madrass släpper det onda när jag lägger mig och jag vaknar utan värk. Vi köpte en ny jätteskön säng p.g.a. min rygg. Men latexbäddmadrassen som ingick i paketet gjorde sängen stenhård. Under hösten har vi provat flera olika bäddmadrasser men de har inte fungerat. Till slut fann jag TM-sängar och fick rådet att prova denna bäddmadrass. Jag kan säga att den är helt outstanding fantastisk! Och jag önskar alla att få denna sovupplevelse!

Mycket bra madrass för mig som har mycket värk!

Jätte nöjd!

Äntligen ostörd sömn!!

Att äntligen kunna lägga sig och sova ostört natt efter natt, utan att känna av någon trycksmärta i axlar och höfter, det är mer än guld värt!

Jag har provat flertalet sängar och madrasser innan, som alla skulle vara tryckavlastande men ändå stödjande, inget har fungerat!

Har nu sovit sammanhängande sen första natten med Superior madrass-set Mjuk och vaknar betydligt mer utvilad, trots artros i nacke och axlar mm samt fibromyalgi, så jag är mer än nöjd med mitt köp!!

Överdrag till TM 7cm

Mycket nöjd. Snabb leverans och bra kvalitet på varan.

Jättebra madrass

Madrassbyte

Den känns mycket bättre o stabilare i formen än medium. Känner mig ganska nöjd men sambon är fortf inne på att testa en extra fast då han ännu har ont i ryggen. Men 92% bra nu iaf!

Hej Ulf,
Du får gärna skicka in en bild när du ligger på sidan i din säng till info@tm-sangar.se, så kan vi kontrollera ergonomin och komma med råd till dig.
Ibland kan det ta lång tid innan man får alla positiva effekter av madrassen. Vår erfarenhet är att alla får någon typ av förbättring eller lindring efter en längre tids användning.

Överdrag till TM 7 cm madrass

Mkt bra

Hej Ewa,
Ditt betyg speglar inte ditt omdöme, vänligen ändra så att det stämmer.

Bättre rygg

Tycker ryggen känns bättre och även om den madrass jag köpte känns lite hård så formar den sig fint under kroppen och femman i betyg är nära!

Hej Fredrik,
Kul att du redan blivit bättre. Madrassen kommer då att bli perfekt för dig efter en tids användning. Madrassens celler har aldrig använts när den är ny och mjukas upp något eftersom. Våra madrasser är gjorda för att man ska ligga helt ergonomiskt korrekt under hela madrassens livslängd och hålla minst 15 år.

Eftersom mina nackbesvär inte förbättrades sökte jag behandling hos en osteopat och han avrådde mig från att använda nackkudden. Fick inte riktigt klart för mig varför den inte skulle vara bra för mig tyvärr. Anv. nu en vanlig dunkudde men har fortfarande ont i nacken. Vet nu inte hur jag ska göra. Kan ni råda mig vore jag tacksam. Jag har skolios och är något sned i ryggen. Med vänlig hälsning från Christina

Hej Christina,
Ett väldigt märkligt svar då det är denna kudden som ofta rekommenderas inom sjukvården för den typ av besvär. Jag rekommenderar dig att du tar kontakt med någon legitimerad yrkesgrupp inom hälso- och sjukvården för att se vad de rekommenderar. Testa sedan kudden i minst 30 dagar och gör en utvärdering av den.

Är jätte nöjd men inte med kudden alls

Hej Sinan,
Vad kul att du tycker om madrasserna. Hör av dig till oss angående kudden så ska vi hjälpa dig. Om du vill ha en mjukare kudde har vi nu sådana i lager. Om du vill ha mer stöd för nacken kan jag rekommendera Sensflex.
Vi tycker att det viktigaste är att alla våra kunder blir 100% nöjda!

Perfekt

Helt ok förutom att det är lite svårt att få den på själva madrassen men det hör till produktens natur dvs storleken.

Superior bäddmadrass

Bra

++++++++++++++++

Sov gott

Sover så mycket bättre på min Superior medium madrass.

A
Superior säng
Anders K.

Superior säng

Superskön

Sensflex ergonomisk kudde

Avlastande

Det tog ett tag att vänja sig med madrassen, men sen har det varit positivt. Nu sover jag bättre och vaknar utvilad utan värk och stelhet. Det beror nog till stor del på madrassen. Men samtidigt har jag haft sjukgymnastik och börjat motionera regelbundet.

Superior madrass-set