Hoppa över till innehåll

TM:s produktomdömen

Recensioner på TM:s produkter. Här finns omdömen av produkter från verifierade kunder. Bara kunder som köpt en produkt och sedan använt den under en längre tid kan lägga sitt omdöme här.
Alla TM:s recensioner finns här: Omdömen TM-Sängar.
Based on 233 reviews
80%
(187)
14%
(32)
3%
(7)
2%
(5)
1%
(2)
Bra

Bra Ligger bra sover gott men Svårt att komma ur sängen när det är en grop att komma ur

Hej Eva!
Vad bra att du ligger bra och sover gott. Efter en tids användning av madrassen brukar man inte längre uppleva det som ett problem, när man väl vant sig helt vid den.

Mjuk bäddmadrass

Den är okej men hade hoppats på mjukare.

Madrassen kommer då att bli perfekt för dig efter en tids användning. Det är bättre att madrassen är något hård i början än att den är för mjuk, då madrassen är som hårdast i början. Madrassens celler aldrig har använts när den är ny och mjukas upp något eftersom. Våra madrasser är gjorda för att man ska ligga helt ergonomiskt korrekt under hela madrassens livslängd och hålla minst 15 år.
Det är naturligtvis inget problem om du vill byta till mjukare madrass.

Inte jag som använder det

Kan inte ge recention jag har bara beställt.
Leveransen kom snabbt

Ok

Inte så mjuk som jag hade räknat med.

Madrassen kommer då att bli perfekt för dig efter en tids användning. Det är bättre att madrassen är något hård i början än att den är för mjuk, då madrassen är som hårdast i början. Madrassens celler aldrig har använts när den är ny och mjukas upp något eftersom. Våra madrasser är gjorda för att man ska ligga helt ergonomiskt korrekt under hela madrassens livslängd och hålla minst 15 år.
Sedan har undersängen mycket stor inverkan på upplevd hårdhetsgrad. Blir det inte bra hör av dig så hjälper vi dig kontrollera ergonomin och komma med råd.

Madrassöverdrag

Jag är jättenöjd med varan, så lätt att få på överdraget, funderar på att köpa ett till och ha som extra överdrag.

Bästa madrassen

Jag har haft den lite drygt 5veckor och jag tycker den är mycket bra. Stor skillnad mot en madrass som inte har memoryskum.

Fodral till 14 cm madrass

A
Superior madrass-set
Ann-Christine J.
Superior madrass

Väldigt nöjd med min nya madrass. Mosvarar väl mina förväntningar. Kan rekommenderas

Underbar säng och bra service

Letat länge efter en extra mjuk säng som inte känns som en hängmatta utan istället som att sova på moln, och är så glad att jag hittat den nu. Underlättade beslutet att det gick att dela upp en 180 säng i två separata madrasser så partnern som vill ha en annan fasthet kunde få det, men att det ser ut och känns som en och samma stora madrass. Stort plus att det varit ett snabbt och bra bemötande från företaget och att det finns möjlighet att byta madrass efter prövotid.

A
Superior mjuk madrass
Ann-christin J.

Äntligen har jag hittat en madrass som passar mej. Har problem med leder som gör mej extra känslig för tryck. Madrassen är som en stor famn Såå skönt att kunna sova bra. 👍

Hej Ann-Christin,
Ditt betyg speglar inte ditt omdöme, vänligen ändra så att det stämmer.

Superior bäddmadrass

Fantastiskt bra bäddmadrass.
Viktigt att Veta hårdhet på botten madrass
Ochså så man väljer rätt hårdhet på bäddmadrass

Överdrag till TM 7 cm madrass

Väger 70 kg kanske behöver en mjukare sort men det hade inte ni tacksam för svar

Ergotemp finns bara i medium och fast. Medium madrassen du har bör fungera bra för din vikt. Vill man ha mjukare så är Superior mjuk att rekommendera.

Funkade jättebra på min resa till Malaysia!
Men en bättre väska hade varit bra! Fick dock ner den i resväskan så det gick bra! Sov jättebra!

Uppfyllde förväntningarna

Bekväm och bra för en som är lätt; har äntligen hittat en tillräckligt mjuk madrass.

Superior fast madrass TM-Sängar

Madrassen är mycket bättre än den förra, jag ligger bättre och sover bättre i den här. / Ingierdh

Bästa madrassen

Haft madrass från TM tidigare i som behövde bytas ut efter många år. Köpte först en madrass från Emma som omedebart gick i retur, det var den sämsta madrassen jag haft. Fick skamset beställa en TM-superior och den är värd varenda krona!

Bäst madrass någonsin!

Om du letar som jag efter en riktigt fast Madrass. Har en kropp som är atletisk och några kilo mer än de flesta. Då är det här madrassen för Dig!! Testat mängder med madrasser som alla efter kort tid bara trycka ihop. Har nu kört denna Kombi Madrass en längre tid utan bäddmadrass och kan bara säga att den är BÄST! Ingen tvekan om saken och kundservice och hjälpen man fick är toppen! Så kan lugt säga att den ä 5/5 utan tvekan.

Perfekt 👌

Mycket nöjd

Överdraget?

Jag är mycket nöjd med madrassen. Det enda jag inte gillar är att överdraget vrider sig. På en vecka hamnar den blåa sömmen helt snett, så man får jobba med den så den kommer rätt igen.
Hälsning Raimo

Hej Raimo,
Vad bra att du är nöjd med komforten med madrassen.
Om överdraget rör sig mycket beror det oftast på att undersängen ger ojämnt stöd över ytan. Om undersängen eller undermadrassen är mjukare eller nedsjunken i mitten, är det bäst att överväga att byta ut den. Dessutom är det viktigt att undvika att glida i och ur sängen.
Våra madrasser är konstruerade med både innertyg och yttertyg för att möjliggöra rörelse mellan tygerna. Detta främjar bättre tryckavlastning och skyddar madrassens material från onödigt slitage. Syftet är att säkerställa lång livslängd och bibehållen komfort över tid för våra madrasser.

Bästa madrassen!

Trevlig och proffsig service, och bästa madrassen - jag är supernöjd!