Hoppa över till innehåll

TM:s produktomdömen

Recensioner på TM:s produkter. Här finns omdömen av produkter från verifierade kunder. Bara kunder som köpt en produkt och sedan använt den under en längre tid kan lägga sitt omdöme här.
Alla TM:s recensioner finns här: Omdömen TM-Sängar.
Based on 46 reviews
76%
(35)
20%
(9)
0%
(0)
4%
(2)
0%
(0)
Bra sänggavel

Fin sänggavel, passade utmärkt, snabb och bra leverans!

Kudde

Den var lite hård i början och tar tid att vänja sig. Men nu känns den bra

Bästa madrass jag haft!

Jag har kronisk smärta och tillbringar många timmar i sängen. Jag är mycket nöjd med mitt köp. Madrassen är mjuk men ger ändå stöd och kroppen kan slappna av. Den är tryckavlastande vilket är känns mycket skönt!

Superior bäddmadrass.

Mycket nöjda.👍 Kändes väldigt hård första veckan. Nu mår både vi och våra ryggar bättre. Kundservice och information från säljaren var toppen.

Fin sänggavel

Snabb leverans och jätte bra service. Super snygg sänggavel
Tack

Sover på moln

Vi flyttade in i vår husbil på heltid. Madrasserna i bilen var inte bra, vi vaknade trötta och med stel rygg. Fann TM-Sängar på nätet och körde förbi fabriken. De tog mått och en vecka senare hade vi nya madrasser. En fantastisk skillnad, sover som ett barn. Bra produkt och god service.

Superior bäddmadrass

Överdrag till bäddmadrass

Priset är det som gör att jag är så otroligt nöjd med detta överdrag. Passformen var inte så bra, då jag överskattade hur tjock min madrass var, så jag rekommenderar att man mäter madrassen innan man beställer.

Sover bra

Superiet madrass

Så skön! Sover så gott! 👏👍

Sover bra

Sover bra på min nya madrass.

Sover riktigt bra på min nya madrass!

Supernöjd

Det gick fort att få hem madrasserna och det var riktigt bra kvalité på dom också!

Avlastande

Fungerar perfekt för min mamma som har bytt höftleden och dessutom har oläkt diskbråck.

Superior

Skön att sova på men tyvärr hjälpte det inte mot min ryggvärk

Hej Annika,

Ibland kan det ta lång tid innan man får alla positiva effekter av madrassen. Vår erfarenhet är att alla får någon typ av förbättring eller lindring efter en längre tids användning. Du får gärna skicka in en bild när du ligger på sidan i din säng till info@tm-sangar.se, så kan vi kontrollera ergonomin och komma med råd till dig.

Fodral till 14 cm madrass

Madrass

Än så länge BRA

Underbar madrass, tog ett par veckor innan jag vande mig. Rekommenderas

TM sittdyna

Toppenkudde

Den här kudden har hjälpt mig att slappna av i axlar och nacke och få en bättre sömn generellt. Har man extra inlägg i kudden händer det att dessa viker sig och man måste rätta till inlägget. Kan verkligen rekommendera den här kudden till den som har problem med rygg, axlar och nacke.

Bra madrass

Helt okej madrass och ganska skön.

Bra o fin

Madrassöverdrag till Superior 9 cm

Jag sover bättre med denna madrass, har inte så ont i kroppen som tidigare, ryggen är mycket bättre och att den är värmereglerande, vilket innebär en skön sömn utan att kasta av täcket flera gånger under natten. Den bästa madrass jag haft.