Hoppa över till innehåll

TM:s produktomdömen

Recensioner på TM:s produkter. Här finns omdömen av produkter från verifierade kunder. Bara kunder som köpt en produkt och sedan använt den under en längre tid kan lägga sitt omdöme här.
Alla TM:s recensioner finns här: Omdömen TM-Sängar.
Based on 172 reviews
83%
(143)
13%
(22)
2%
(3)
2%
(4)
0%
(0)

Superior bäddmadrass

Bästa köp

Min fru har vaknat VARJE dag i flera år med ryggvärk och då har vi provat såååååå många sängar men samma visa varje morgon för henne,

Det är slut på detta nu, hon har nu nyttjat denna fantastiska investering i 2,5 mån och inte en ända dag har hon vaknat med ryggvärk, detta är verkligen värd varenda krona denna säng kostar.

TACK från våra hjärtan

Känns bra i ryggen 🤩

Jag har sovit på den madrassen i en månad. Kroppen har känts mycket bättre. Det var stel och spänd hela tiden, särkilt i ryggen och höfter…Det har hjälpt mycket att sova på madrassen som en del att mina alternativa lösningar: kiropraktor, dans, yoga. Ångrar inte att köpte den trots att det var dyrt 🤑 🙈

L
Superior mjuk madrass
Lars-Åke Å.
Omdöme

Madrassen är mjuk och skön så jag vänder mig inte lika ofta på natten men jag har fortfarande problem med värk i höfterna på morgonen.

Vad bra att du börjat få effekt, det kan ta lång tid innan man för all effekt med madrassen. Att sova ergonomiskt är alltid bra på längre sikt.

Himmelskt

Har bott på bra hotell med bra sängar. Kommer hem o lägger mej i min egen säng med TM madrass det var himmelskt att sova i. Rekommenderar att alla får möjlighet att ligga på sådana madrasser. Tack

Jättebra överdrag!

Mycket bra

Toppenmadrass

Helt enkelt toppenskön att sova på.

A
Superior mjuk madrass
Ann-Charlotte A.
Jätteskön

Både jag o min dotter tycker mycket om madrasserna

Fungerar som de utlovat

Ljuvlig madrass

Den lyxiga skumgummimadrassen håller precis vad som utlovats: mjuk och tryckavlastande. Den är en lisa för en lättviktare med fibrovärk♥️

Bra produkt

Funkar som det ska, ser snyggt ut.

Då vi använt en ergotemp madrass i 20 år, så visste vi vad vi köpte.

Superior madrass-set, Mjuk

En riktigt bra madrass. Haft den ca 3 månader. Gick snabbt att vänja sig.

Med över 50 års erfarenhet av att sova ger jag denna säng defenitivt högsta betyg.

Mycket bra

Bra tycker jag

Överdrag till TM 7 cm madrass

Bäddmadrass

Kanonbra bäddmadrass, min höftsmärta försvann redan dag 2😁👍

Perfekt till för hård säng

Vi hade köpt en säng till vår stuga som var alldeles för hård. Vi köpte en av TMs sängars tryckavlastande bäddmadrasser och bytte ut den gamla bäddmadrassen - nu blev sängen lagom hård och vi slapp köpa en helt ny säng. Stort tack för bra service och snabb leverans.

A
Exklusiv skumgummimadrass
Anne-Catherine K.
Exklusiv skumgummi Madrass

Mycket skön madrass när man behöver den mot tryckavlastning för höfter och inflammerade slemsäckar. Jag tar den med överallt på resor eftersom gästsängar ofta sällan är mjuka.

Utmärkt madrass

Äntligen kan jag sova en hel natt och vakna utan smärta

Bra med extra ilägg!!

Utmärkt!

Detta var exakt vad min rygg behövde, en behaglig madrass som håller precis vad den lovade, man får helt enkelt valuta för pengarna.

Mycket bra

Utmärkt madrass som ger hög sovkomfort