Duntäcke 150x210cm Året-runt-täcke

Skriv ut
Duntäcke 150x210cm Året runt täcke
Duntäcke 150x210cm fyllt med stora vita spänstiga gåsdun av finaste kvalité. Ett varmt och mjukt täcke för alla årstider. Ett luftigt tunt sommartäcke och ett medelvarmt täcke för vår och höst. Tillsammans hopsatta blir de ett varmt vintertäcke.
Array
Baspris 1.680 kr
Baspris för variant 1.680 kr
Variant pris ändring
Pris 1.900 kr
-200 kr
Momsbelopp 380 kr
Beskrivning

Året-runt duntäcke

Ett duntäcke för alla årstider. Innehåller 2st täcken. Ett luftigt tunt sommartäcke och ett medelvarmt täcke för vår och höst. Tillsammans hopsatta blir det ett riktigt varmt och skönt vintertäcke. Det är mycket viktigt att man har rätt värme på täcket, därför fungerar TMs täcke under alla årstider och erbjuder dessutom Outlast®teknologi.

Duntäckets fyllning
Duntäcke fyllt med  stora och spänstiga vita gåsdun av finaste kvalité. Denna fantastiska naturprodukt ger dig behaglig sovkomfort.
Dun andas därför håller det dig behagligt varm hela natten. I motsats till täcken av syntetiska material har dunet förmågan att ta upp och avge fukt. Denna unika egenskap, i kombination med Outlast®materialets förmåga att reglera kroppsvärmen, gör att du sover optimalt under ett täcke från TM-Sängar.
Täcke 1: 80% gåsdun, 20% gåsfjäder, Täcke 2: 60% gåsdun, 40% gåsfjäder.
Bärighet 10-12. Fyllnadsvikt: 800g.

Outlast®teknologi
Outlast smiling logo2
vi kan erbjuda en av de största nyheter på många år inom sovutrustning. Outlast®teknologin som ger den optimala individuella kroppstemperaturen, inte för varmt eller för kallt, precis lagom.

Mer info om Outlast®

Tygets kvalité
Tyget är rutstickat med mellanväggar vilket håller dunet på plats och gör duntäcket varmare. Tyget har en mycket hög trådtäthet på 400tc med hög slittålighet och livslängd.

Bra allergival
Är utvecklat så att det kan användas av personer som lider av allergi mot tex. damm och kvalster. Studier som gjorts har visat att man även får mindre astmabesvär om man sover med dun i sängen.

Tillverkning och val av duntäcke
Info om tillverkning och val av duntäcke.

 


Köpevillkor:

Leveranstid: