TM Superior Mjuk bäddmadrass

Skriv ut
TM bäddmadrass_product
Tryckavlastande mjuk bäddmadrass 9,5 cm tjock som formar sig precis efter kroppen. TM Superior bäddmadrass ger en extra mjuk komfort över hela madrassen och och ger en känsla av att sova på moln. Madrass med värmereglerande teknologi, inte för varmt eller för kallt, precis lagom.
Array
Baspris 3.760 kr
Baspris för variant 3.760 kr
Variant pris ändring
Pris 4.200 kr
-500 kr
Momsbelopp 840 kr
1. Välj Storlek: *

Hårdhetsgrad:

Underlakan Vit:

↑ Välj alla alternativ ↑
Beskrivning

Mjuk/Extra mjuk madrass med Outlast® värmereglerande teknologi

Tryckavlastande mjuk madrass som formar sig exakt efter kroppens konturer, så muskler, rygg och leder kan vila i ett naturligt och avslappnat läge. Den är mjuk när du lägger dig och formar sig direkt efter kroppen, utan någon fördröjning. Madrassen fungerar för alla som vill ha en extra mjuk tryckavlastande madrass och för förbättrad komfort, sömn och livskvalité.
TM Superior är för dig som vill ha en mjuk madrass med de allra bästa tryckavlastande egenskaperna.

TM Superior mjuk är en Svensktillverkad kvalitetsmadrass och har en tjocklek på hela 9,5 cm. Uppbyggd av 7 cm extra mjukt material med en densitet på 85 kg/m3, samt ett övre mjukt komfortlager av 2,5 cm med en densitet på 55 kg/m3. Madrassen är i hårdhetsgraden mjuk - extra mjuk och kan lätt regleras genom att man vänder på madrassen som har ett mjukare tryckavlastande material i topp och ett extra mjuk tryckavlastande material i botten.

Outlast smiling logo2Madrassen har Outlast® teknologi som ger den optimala individuella kroppstemperaturen, inte för varmt eller för kallt, precis lagom. En revolutionerande nyhet inom sovutrustning.
Outlast® teknologin är erkänd av NASA som ”Certified Space Technology”
Mer info om TM-Sängars madrasser


Madrassen rekommenderas för dig som vill ha en extra mjuk madrass, har låg vikt och passar sig också väldigt bra för tryckkänsliga personer med besvär som fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och besvär i axlar och nacke mm.

 

TM bäddmadrass mjuk uppbyggnad

TM Superior bäddmadrass sammansättning:

A. Komfortlager 2,5 cm av TMs mjuka viskoelastiska tryckavlastande material  (memory foam).
 
B. 7cm av TMs extra mjuka viskoelastiskt tryckavlastande material (memoryfoam)9,5 cm sammanlagd madrasstjocklek

 

Köpvillkor:

Leveranstid: