TM-sängar

 Leveransvillkor            

Svensk-distanshandeltrygg e-handel4ratingAAA

Madrasskydd 90x200cm

Sealit Nano försegling_product_product_product_product
Sealit Nano försegling_product_product_product_product Sealit Nano försegling_product_product_product_product_product
Madrass inkontinensskydd med 3D-struktur som tillåter luften cirkulera fritt, vilket bidrar till en optimal reglering av kroppstemperaturen. I madrassens botten finns två skyddande lager, ett fuktabsorberande mellanskikt och ett tätt lager som hindrar kroppsvätskor att vandra ned i underliggande material.
Array
Baspris 1.516 kr
Baspris för variant 1.516 kr
Variant pris ändring
Pris 1.895 kr
Momsbelopp 379 kr
1. Välj Storlek: *

Beskrivning

Aerosleep madrass inkontinensskydd

AeroSleeps madrass inkontinensskydd har en revolutionerande 3D-struktur som består av 95 procent luft och 5 procent material.

95 % öppen yta; ökad luftcirkulation och optimal ventilation. 5 % fast material; 1 kvadratmeter kan bära upp till 2 000 kg. Slutsats: Ett lager luft skapas mellan kropp och madrass där luften kan cirkulera fritt. Fuktabsorberande mellanskickt. Tätt lager som förhindrar läckage i underliggande material.
Inkontinensskyddets unika egenskaper gör att det passar perfekt för allergiker då det skyddar mot kvalster och dessutom förhindrar det läckage.

AeroSleeps inkontinensskydd fungerar mycket bra på TMs madrasser då värmen leds till madrassen och då Aerosleepmaterialet ger en mycket bra luftcirkulation.
Välj en något mjukare madrass än normalt vid användning av AeroSleeps inkontinensskydd, då skyddet kan göra att madrassen upplevs något fastare.

 

Hygieniskt
Tack vare ett fuktabsorberande mellanskikt och ett tätt bottenskikt som stänger ute bakterier och damm. Därvid motverkas risken för allergier. Vid inkontinens rinner vätskan rakt igenom 3D-strukturen, vilket gör att man förblir torr och inte ligger i det blöta. 3D-strukturen blir därmed ett skyddande lager. Risken för hudirritationer minskar och fukten avdunstar snabbt eftersom ny luft ständigt tillförs.


Praktiskt

Tack vare att det är enkelt att tvätta (60 grader som tar bort allergener så som kvalster, urin, kräks etc) och går att använda på alla madrasser. Lätt att ta med sig på resan eller när man sover borta.

 

Köpvillkor:

  • Fri frakt
  • 3 års garanti
  • Prisgaranti! Hittar du motsvarande produkt inkl frakt till lägre pris matchar vi det

Leveranstid:

  • 2-5 arbetsdagar

     
 

Våra produkter

Sängar

Madrasser

Kuddar

Täcken

Övriga produkter


footer-trygg-ehandel-logo1           SDh logo neg small3           Rating AAA2


TM-Sängar är certifierad av Trygg e-handel, medlem i Svensk distanshandel och har den högsta kreditvärdigheten AAA, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss nu och i framtiden!

 Trygg-Ehandel certifierad sedan 2009!


priccrunner11

Kunderna ger TM-Sängar total betyget 4,8 / 5 möjliga.
Recensioner


facebook1
Facebook5

Gilla oss på F
acebook så får du fina erbjudanden och dessutom chansen att vinna presentkort.


Kundjänst & Butik

Telefon: 0490-36036

Adress: Brunnsbackagatan 2, 59338 Västervik.
E-post: info@tm-sangar.se

Vi har öppet:

Måndag–Fredag:   10.00–14.00