Madrass mjuk 160x200x9,5cm

Skriv ut
Ergomjuk madrass för fibromyalgi mm_product
Madrass speciellt framtagen för personer med besvär så som fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och besvär i axlar och nacke. Nya Ergozon är 9,5 cm tjock och zonindelad med 3 olika zoner för huvud/axel-, höft- och benpartiet.
Array
Baspris 5.520 kr
Baspris för variant 5.520 kr
Variant pris ändring
Pris 6.900 kr
Momsbelopp 1.380 kr
1. Välj Storlek: *

Hårdhetsgrad:

Underlakan Vit:

Beskrivning

Madrass vid besvär så som fibromyalgi, reumatism och muskelvärk

En madrass speciellt framtagen för fibromyalgi, reumatism, muskelvärk och besvär i axlar och nacke. Den är en äkta tryckavlastande madrass, som inte är speciellt temperaturkänslig.
Ergomjuk bäddmadrass hårdnar nästan inte alls i svala eller kalla miljöer. Den är mjuk när du lägger dig och formar sig direkt efter kroppen, utan någon fördröjning.

Många personer med besvär så som fibromyalgi, reumatism och muskelvärk behöver en tryckavlastande madrass, men då en som är mjuk direkt när man lägger sig och när man vänder sig i sängen. Därför har vi tagit fram denna nya typ av tryckavlastande madrass med dessa egenskaper.

Fibromyalgi, reumatism och muskelvärk är några av de besvär som Ergozon är specifikt framtagen för, men fungerar för de flesta som vill ha en mjuk tryckavlastande madrass för bättre komfort, sömn och livskvalité.

Ny Ergozon är en vidareutveckling av vår väldigt populära Ergomjuk och är zonindelad med olika hårdhetsgrader för axel-, höft- och benpartiet. En extra mjuk zon upptill för att axeln ska sjunka ner och ge optimal tryckavlastning och komfort. Mellanpartiet är i ett fastare material framtaget för att ge optimalt stöd och tryckavlastning för höften. Det nedre partiet är i ett extra mjukt material anpassat för att ge bra tryckavlastning för det lättare benpartiet.
Ergozon är en Svensktillverkad kvalitetsmadrass och har en tjocklek på hela 9,5 cm. Uppbyggd av 7 cm zonindelat Ergomjuk- material med en densitet på 70 kg/m3, samt ett övre komfortlager av 2,5 cm med en densitet på 55 kg/m3.
Detta ger en mjuk komfort utan att ge avkall på stödet och ger en känsla av att sova på moln.

För dig som vill ha en extra mjuk madrass, har vikt under 55kg eller för dig som är väldigt tryckkänslig rekommenderas TM Superior mjuk madrass som inte är zonindelad, är lika mjuk över hela madrassen och är vår mjukaste madrass.

 

TM Ergozon madrass uppbyggnad

Ergozon bäddmadrass sammansättning:

A. Komfortlager 2,5 cm av mjukt viskoelastiska tryckavlastande material  (memory foam).  
B. Axelpartiet 7 cm av extra mjuka viskoelastiska tryckavlastande material (memory foam)
C. Höftpartiet 4 cm av medelfast viskoelastisk tryckavlastande material (memory foam) och 2cm stödjande grundlager av högelastiskt polyuretanskum.
D. Benpartiet 7 cm av exta mjuka viskoelastiska tryckavlastande material (memory foam)

 


9,5 cm sammanlagd madrasstjocklek

 


Se också: TM Kontinentalsäng Exklusiv, TM Exklusiv Ställbar säng och TM Exklusiv kombimadrass-set lämpade för fibromyalgi, reumatism och muskelvärk.Köpvillkor:

Leveranstid: