Madrass vid ryggproblem och ryggont

Skriv ut
Madrass vid ryggproblem, ryggbesvär och ont i ryggen
Madrassen är framtagen för personer med ryggproblem/ ryggbesvär och ryggont. Nya Superior Madrassen formar sig exakt efter kroppen så att man ligger helt ergonomiskt. Medicinsk madrass som kan lindra eller helt ta bort besvär med ryggen.
Array
Baspris 3.360 kr
Baspris för variant 3.360 kr
Variant pris ändring
Pris 4.200 kr
Momsbelopp 840 kr
1. Välj Storlek: *

Underlakan Vit:

↑ Välj alla alternativ ↑
Beskrivning

Madrass vid ryggproblem och ryggont

En madrass som lämpar sig vid ryggproblem och ont i ryggen. TM Superior formar sig exakt efter kroppen, ger tryckavlastning och ökad komfort. Läggs ovanpå den befintliga sängen.
Madrassen fungerar för alla då den ger optimalt stöd och avlastning precis där det behövs, helt oberoende av personens vikt.

Nästan hälften av alla vuxna har någon gång ryggproblem eller ont i nacken. En medicinsk tryckavlastande madrass är bra i förebyggande syfte, för att lindra besvär eller helt ta bort dem. Vi har sett att den grupp som har mest ryggont på morgonen och sedan blir bättre under dagen är den grupp som oftast får väldigt bra effekt med TM Superior madrass.

Ryggproblem och ryggont är besvär som Superior är framtagen för, men fungerar för alla som vill sova ergonomiskt riktigt, få bättre sängkomfort och sömnkvalité.

TM-Bäddmadrass är en ny typ av tryckavlastande madrass som kombinerar två tryckavlastande material med olika egenskaper:
•  Ett mjukt komfortlager med bättre andningsförmåga och som ger mycket bra avlastning för axel / ben. 
•  Ett stödjande kvalitetslager som ger mycket bra stöd och optimal tryckavlastning för höften
Tillsammans blir det en madrass med perfekt tryckavlastning för hela kroppen, med mycket bra stöd där det behövs och med bra andningsförmåga. En svalare madrass med bättre komfort som väger mindre och håller samma hårdhetsgrad året om. 

TM Superior är en helt ny typ av tryckavlastande madrass utan de tidigare negativa effekterna så som för varm madrass, för hård för axel och ben, eller med för dåligt stöd för höften.
Kan lätt regleras mellan hårdhetsgraden medium & fast genom att vända på bäddmadrassen.

TM Superior ersätter vår tidigare Ergotemp Orto bäddmadrass.  


Nyhet!  Kvalitetsmadrass tillverkad i Sverige, nu med ännu bättre tryckavlastning, andningsförmåga och komfort!

 

 

Kombimadrass uppbyggnad

TM Superior bäddmadrass sammansättning:

Bäddmadrass: Tryckavlastande material med 9 cm tjocklek.
A. Komfortlager 4 cm av TMs mjuka viskoelastiska tryckavlastande material 55kg/m3 (memoryfoam) med extra bra andningsförmåga.
B. 5cm av TMs stödjande viskoelastiskt tryckavlastande material 85kg/m3 (memoryfoam)

 

9 cm sammanlagd madrasstjocklekKöpvillkor:

Leveranstid: