Aerosleep madrasskydd barn

Skriv ut
Sealit Nano försegling_product
Sealit Nano försegling_product Sealit Nano försegling_product_product Sealit Nano försegling_product_product Sealit Nano försegling_product_product
Madrasskydd för barn med 3D-struktur som tillåter luften cirkulera fritt under barnet när det sover, vilket bidrar till en optimal reglering av kroppstemperaturen. I madrassens botten finns två skyddande lager, ett fuktabsorberande mellanskikt och ett tätt lager som hindrar kroppsvätskor att vandra ned i underliggande material.
Array
Baspris 399 kr
Baspris för variant 399 kr
Variant pris ändring
Pris 390 kr
-109 kr
Momsbelopp 78 kr
1. Välj Storlek: *

↑ Välj alla alternativ ↑
Beskrivning

Aerosleep madrasskydd för barn


Revolutionerande nyhet när det gäller säkerhet och hälsa för ditt sovande barn.
Madrasskydd med 3D-struktur som tillåter luften cirkulera fritt under barnet när det sover, vilket bidrar till en optimal reglering av kroppstemperaturen. I madrassens botten finns två skyddande lager. Ett fuktabsorberande mellanskikt och ett tätt lager som hindrar kroppsvätskor att vandra ned i underliggande material.

Madrasskyddets unika egenskaper gör att den passar perfekt för barn som har allergier eller är sängvätare eftersom den skyddar mot både kvalster och läckage.
Den minskar risken för överhettning och begränsad andning som kan vara en orsak till plötslig spädbarnsdöd.
Den är praktisk eftersom den fungerar på alla madrasser och är lätt att ta med. Tvättas i maskin, 60 grader.

För maximal luftgenomströmning rekommenderas AeroSleeps lakan.

 

Säkert
Tack vare maximal luftgenomströmning, vilket minskar risken för kvävning, överhettning och säkerställer dessutom att barnet andas in frisk luft.

Hygieniskt
Tack vare ett fuktabsorberande mellanskikt och ett tätt bottenskikt som stänger ute bakterier och damm. Därför motverkas risken för allergier. Om barnet råkar kissa på sig eller kräkas rinner vätskan rakt igenom 3D-strukturen, vilket gör att barnet inte ligger i det blöta och förblir torr. 3D-strukturen blir därmed ett skyddande lager mellan barnet och vätskan. Risken för hudirritationer minskar och fukten avdunstar snabbt eftersom ny luft ständigt tillförs.


Praktiskt

Tack vare att det är enkelt att tvätta (60 grader som tar bort allergener så som kvalster, urin, kräks etc) och går att använda på alla madrasser. Lätt att ta med sig på resan eller när man sover borta.

Utförsäljning:

Utförsäljning på våra madrasskydd för barn! Gäller så långt lagret räcker!

 

 

Köpvillkor:

Leveranstid: